Ihmiset

Me haluamme mahdollistaa uudelle lahjakkaalle koodarisukupolvelle parhaan mahdollisen koulutuksen. Siksi olemme koonneet yhteen omistautuneita ja kokeneita eri alojen osaajia, jotka saavat Hivessa ennennäkemättömiä asioita aikaan.

Tiimi

Minna Kivihalme

Johtaja

Matkalla koodaajasta Haaga-Helian tietojenkäsittelyn koulutusohjelman vetäjäksi Minnalle on karttunut huimasti kokemusta sekä koodaamisesta että erityisesti sen oppimisesta.

Paula Lantran

Koulutusassistentti

Ecole 42’n alumnina Paula suhtautuu intohimoisesti pedagogiikkaan ja yhteisöllisyyteen ja on siksi vertaansa vailla oleva opiskelijoiden avustaja ja oppimisprosessin tukija.

Jordane Gengo

IT & Sovelluskehitys

Pariisin Ecole 42:n alumni ja kehittäjä, joka tuo tiimiin monipuolista teknistä osaamista ja pedagogista ymmärrystä alkuperäisestä 42-koulusta.

Oleksii Martynovskyi

IT & Sovelluskehitys

Kiovassa sijaitsevan sisarkoulumme UNIT Factoryn alumni ja kehittäjä, jolla on monipuolista teknistä osaamista ja ainutlaatuista käytännön kokemusta.

Hive Team

Hallitus

Linda Liukas

Puheenjohtaja

Linda on tietokoneista hauskasti kertovan 25 kielelle käännetyn lasten kuvakirjan Hello Rubyn kirjailija ja kuvittaja sekä tyttöjä tietokoneiden pariin yli 300 kaupungissa houkuttelevan Rails Girls -liikkeen perustaja. Lindalla on yli 10 vuoden kokemus koodaamisesta ja oppimisesta, mikä tukee loistavasti Hiven tavoitteita innostaa erilaisista taustoista ponnistavia nuoria alalle.

Jaakko Lehtinen

Hallituksen jäsen

Itseoppineesta koodarista tutkijaksi NVIDIAan sekä professoriksi Aalto yliopistoon – Jaakolla on toinen jalka akateemisessa maailmassa ja toinen kunnianhimoisessa teknologiastartupyhteisössä. Jaakko on hyvin innostunut Hiven Suomeen tuomasta oppimismenetelmästä ja antaa tukensa sen kehittämiseen.

Drussila Hollanda

Hallituksen jäsen

Drussilalla on yli 15 vuoden kokemus pelialasta sekä monialaisten tiimien että ihmisten johtamisesta. Työ monialaisten tiimien vastuutehtävissä on saanut Drussilan innostumaan erityisesti koulutuksen uudistamisesta ja hän onkin ollut vastuussa Hive-projektin vetämisestä Supercellillä.

Petteri Koponen

Hallituksen jäsen

Petteri on perustanut Lifeline Venturen -sijoitusyhtiön sekä toiminut lukuisten startupien hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana mukaan lukien Supercell, Varjo ja Wolt. Ennen VC-sijoittajaksi ryhtymistään Petteri oli sarjayrittäjä ja hän on perustanut viisi yritystä - viimeisenä Googlen ostaman Jaikun.